Συστήματα VRF

Το πολυδιαιρούμενο σύστημα κλιματισμού VRF (Variable Refrigerant Flow) της Toshiba αποτελεί το πιο σύγχρονο σύστημα κεντρικού κλιματισμού καθώς παρέχει άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία και κυρίως μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Αποτελεί την ιδανική λύση για εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία και γενικά κτίρια με ειδικές απαιτήσεις.

Οι νέες μονάδες SMMS-i προσφέρουν καινοτομία και εξοικονόμηση ενέργειας με ιδιαίτερα αποδοτικούς δίδυμους περιστροφικούς συμπιεστές DC twin rotary και προηγμένο διανυσματικό έλεγχο με inverter.

Η ψυκτική απόδοση ενός συστήματος SMMS-i ξεκινάει από 4kW και μπορεί να φθάσει τα 135 kW στην ψύξη και από 16 έως 150 kW στην θέρμανση εξυπηρετώντας μέχρι και 48 εσωτερικές μονάδες διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

Οι νέοι περιστροφικοί συμπιεστές DC twin rotary και ο προηγμένος διανυσματικός έλεγχος inverter επιτυγχάνει υψηλό ενεργειακό βαθμό απόδοσης COP έως και 6.41 (σε 50% μερικό φορτίο). Επίσης η εισαγωγή ενιαίας μονάδας για το μέγεθος των 16HP επιτρέπει τη συνολική μείωση του όγκου και της επιφάνειας κάλυψης έως και 40%, σε σχέση με το συνδυασμό μικρότερων μονάδων.

Ευελιξία σχεδιασμού ψυκτικής εγκατάστασης που εξασφαλίζει έως 235m ισοδύναμο μήκος και 40m μέγιστη υψομετρική διαφορά μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών μονάδων.

Ηλεκτρονικός TCC Link: άψογο δικτυακό σύστημα επικοινωνίας με αυτόματο προσδιορισμό διευθύνσεων.

Κασέτα 4 κατευθύνσεων (MMU-APxH)
 
CARRIER X-POWER VRV
Συμπαγής κασέτα 4 κατευθύνσεων (MMUxAP-MH)
 
Κασέτας ψευδοροφής 2-κατεθύνσεων (MMU-APx2WH)
Κασέτα μονής κατεύθυνσης (MMU-APx1YH/2SH)
 
Μονάδα ψευδοροφής(MMD-APxBH)
Καναλάτο υψηλής στατικής πίεσης(MMD-APx1H)
 
Καναλάτο χαμηλού προφίλ(MMD-APx1SPH)
Μονάδα εισαγωγής νωπού αέρα (MMD-APxHFE)
 
Μονάδα οροφής(MMC-APx1H)
Μονάδα Τοίχου Split (MMK-APx2H)
 
SMMS-i Εξωτερική μονάδα VRF
MiNi-SMMS Εξωτερική μονάδα VRF
 
Πολυδιαιρούμενο Σύστημα Κλιματισμού με Ανάκτηση Θερμότητας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
developed by Next Step